Selamat datang ke Videoblog Panduan Bina Badan!
Blog ini disusun khusus untuk peminat bina badan yang inginkan panduan & tips bina badan yang percuma, mudah, ringkas atau murah. Dalam blog ini, anda akan dipaparkan dengan video teknik bina badan disertakan tips dan panduan praktikal untuk latihan bina badan. Hampir kesemua latihan bina badan yang dipaparkan boleh dilakukan dirumah atau tempat kediaman anda, tanpa menghabiskan wang di gim. Untuk makluman anda, tips & panduan bina badan dalam blog ini akan sentiasa dikemaskini dengan tips & video bina badan terbaru untuk kemudahan anda.
Selamat membina badan berotot!

Panduan Membina Otot Paha

Video ini akan menunjukkan teknik latihan membina otot peha (thigh) anda. Teknik ini boleh dilakukan dirumah dengan menggunakan peralatan asas bina badan seperti dumbell. Baz ialah seorang atlit bina badan berumur 50an! Beliau akan mengajar beberapa teknik ringkas membina otot paha; latihan yang mudah dan ringkas tapi sangat berkesan dan efektif.

Anda tak perlu membazir masa dan wang menjadi ahli kelab gim untuk melakukan teknik ini bagi membina otot paha anda kerana semuanya boleh dilakukan dirumah anda!
Lihat video latihan bina otot paha yang ditunjukkan oleh Baz.
SUPPLEMEN BINA BADAN YANG DISYORKAN